language: ENGLISH
Иново Статус Графикон
30.11.2023/ 37.2863 ден.
Иново Статус Котација
до 100.000,00 ден.3.5%
од 100.001,00 до 500.000,00 ден.3.0%
од 500.001,00 до 1.000.000,00 ден.2.5%
од 1.000.001,00 до 3.000.000,00 ден.2.0%
од 3.000.001,00 до 5.000.000,00 ден.1.5%
над 5.000.001,00 ден.1.0%
цена за купување удели37.2863
цена за откуп на удели37.2863
 
цените се валидни за акции до 30.11.2023
Иново Статус Новости
30.11.2023 Иново Статус Солар  вредност на удел 67,165829.11.2023 Иново Статус Солар  вредност на удел 67,3485 28.11.2023 Иново Статус Солар  вредност на удел 66,2627 27.
Иново Статус Калкулатор
од

во

сума

ИЗВОР НБРМ
 
ОВАА ВЕБ СТРАНИЦА КОРИСТИ ВЕБ КОЛАЧИЊА "Cookies"

Користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата веб-страница. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство при користењето на нашата веб-страница.

Прифаќам