language: ENGLISH
КОНТАКТ ФОРМУЛАР
АДРЕСА

бул. Партизански одреди бр. 8/м, Република Македонија, 1000 Скопје
КОНТАКТ

телефон: (02) 3215 926, (02) 3215 923
факс: (02) 3215 923
e-mail: info@innovostatus.com.mk
име

 
e-mail
коментар

 
ОВАА ВЕБ СТРАНИЦА КОРИСТИ ВЕБ КОЛАЧИЊА "Cookies"

Користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата веб-страница. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство при користењето на нашата веб-страница.

Прифаќам