language: ENGLISH
ВЕСТИ
30.04.2019
Ве известуваме дека ќе присуствуваме на Годишно Собрание на акцинери на АД Раде Кончар Апаратна Техника закажано за 16.05.2019 година и ќе гласаме за сите точки " За " од Дневниот ред предложен од Одборот на директори на Раде Кончар АД Скопје
news content
ОВАА ВЕБ СТРАНИЦА КОРИСТИ ВЕБ КОЛАЧИЊА "Cookies"

Користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата веб-страница. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство при користењето на нашата веб-страница.

Прифаќам