language: ENGLISH
ЈАВЕН ПОВИК 

Фондот започнува со вршење работи на прибирање парични средства по пат на јавен повик за запишување на удели. Јавниот повик се обајвува на ден 12.01.2023 година и трае 60 календарски дена од моментот на објавување на Проспектот. Во тој рок потребно Фондот да прибере парични средства во износ од најмалку 600.000,00 денари.

Во прилог  Проспект на Отворен Инвестициски Фонд Иново Статус Солар
Иново Статус Солар

Ве известуваме дека е завршен Јавниот повик заклучно со 13.01.2023 година и прибрани се минимален износ на парични средства согласно Проспектот.

ОВАА ВЕБ СТРАНИЦА КОРИСТИ ВЕБ КОЛАЧИЊА "Cookies"

Користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата веб-страница. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство при користењето на нашата веб-страница.

Прифаќам