language: ENGLISH
ИНДИВИДУАЛНО ПОРТФОЛИО 
Индивидуалното управување со порфолио на клиент и инвестициското советување се професионална форма на управувања на средствата на инвеститорот.
Иново Статус АД Скопје има право да управува со Вашите средства согласно договорените услови, избраната стратегија и прифатливиот ризик.

Дозволете вашите пари да бидат управувани;
 Професионален менаџмент од инвестициски експерти со долгогодишно искуство;
Индивидуален третман;
Справување со ризици;
Висока ликвидност;
Редовни детални извештаи за вашите инвестиции;
ОВАА ВЕБ СТРАНИЦА КОРИСТИ ВЕБ КОЛАЧИЊА "Cookies"

Користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата веб-страница. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство при користењето на нашата веб-страница.

Прифаќам